Toplam 1620 Haber Bulundu.

Karpuz kabuğunu çöpe atan bin pişman! Japon taktiğiyle turşu olsun, 1 gecede hazır Kategorisi için haberler

Gonca Kocabaş Milliyet.com.tr - Afra Sönmez, 10 yılı aşkın süredir elektronik tekstil üzerine araştırmalar yapıyor ve bunu sanatsal pratikle birleştiriyor. Geleneksel zanaat tekniklerini güncel teknolojiyle buluşturan Afra, özellikle dokuma, ses, semiyotik ve beden etkileşimi üzerine çalışıyor. Lisansını, görsel iletişim rasarımı üzerine tamamladıktan sonra Avusturyada Arayüz Kültürleri yüksek lisans programında eğitim aldı. 2018’den bu yana projelerini da çeşitli ulusal ve uluslararası sergilerde sunuyor.

Domatesi anında olgunlaştıran kürdan hilesi! 2-3 delik yeter, sulamadan da büyüyor Kategorisi için haberler

Gonca Kocabaş Milliyet.com.tr - Afra Sönmez, 10 yılı aşkın süredir elektronik tekstil üzerine araştırmalar yapıyor ve bunu sanatsal pratikle birleştiriyor. Geleneksel zanaat tekniklerini güncel teknolojiyle buluşturan Afra, özellikle dokuma, ses, semiyotik ve beden etkileşimi üzerine çalışıyor. Lisansını, görsel iletişim rasarımı üzerine tamamladıktan sonra Avusturyada Arayüz Kültürleri yüksek lisans programında eğitim aldı. 2018’den bu yana projelerini da çeşitli ulusal ve uluslararası sergilerde sunuyor.

Sorduğu tek soruyla şehri terk etti! Hedefi fidan başına 1 kilo: Doktorlar tavsiye ediyor Kategorisi için haberler

Gonca Kocabaş Milliyet.com.tr -Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 2001 yılında mezun olan Burcu Bayülken, henüz üniversitenin üçüncü sınıfındayken kabin memuru olarak çalışmaya başladı. Beş yıl boyunca havada geçen bir kariyerin ardından kendi şirketini kurdu ve ikinci el bilgisayar alım satımıyla ticaret hayatına adım attı. İhalelere girerek perakende satış yapan Burcu, ekonomik koşulların küçük esnafı giderek daha fazla zorlaması üzerine 2023 yılında 18 yıldır sürdürdüğü şirketini kapatma kararı aldı.

Dakikalar içinde kendi ekmeğini yap! Dışı çıtır çıtır içi yumuşacık Kategorisi için haberler

Gonca Kocabaş Milliyet.com.tr -Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 2001 yılında mezun olan Burcu Bayülken, henüz üniversitenin üçüncü sınıfındayken kabin memuru olarak çalışmaya başladı. Beş yıl boyunca havada geçen bir kariyerin ardından kendi şirketini kurdu ve ikinci el bilgisayar alım satımıyla ticaret hayatına adım attı. İhalelere girerek perakende satış yapan Burcu, ekonomik koşulların küçük esnafı giderek daha fazla zorlaması üzerine 2023 yılında 18 yıldır sürdürdüğü şirketini kapatma kararı aldı.

Dalında çatlayan domatese dikkat! En büyük hatayı sularken yapıyor olabilirsiniz Kategorisi için haberler

Gonca Kocabaş Milliyet.com.tr -Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 2001 yılında mezun olan Burcu Bayülken, henüz üniversitenin üçüncü sınıfındayken kabin memuru olarak çalışmaya başladı. Beş yıl boyunca havada geçen bir kariyerin ardından kendi şirketini kurdu ve ikinci el bilgisayar alım satımıyla ticaret hayatına adım attı. İhalelere girerek perakende satış yapan Burcu, ekonomik koşulların küçük esnafı giderek daha fazla zorlaması üzerine 2023 yılında 18 yıldır sürdürdüğü şirketini kapatma kararı aldı.

Park ettiğiniz gölgeyi seçin! Binlerce liraya mal olabilir: Boyayıp kazıyormuş Kategorisi için haberler

Gonca Kocabaş Milliyet.com.tr -Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 2001 yılında mezun olan Burcu Bayülken, henüz üniversitenin üçüncü sınıfındayken kabin memuru olarak çalışmaya başladı. Beş yıl boyunca havada geçen bir kariyerin ardından kendi şirketini kurdu ve ikinci el bilgisayar alım satımıyla ticaret hayatına adım attı. İhalelere girerek perakende satış yapan Burcu, ekonomik koşulların küçük esnafı giderek daha fazla zorlaması üzerine 2023 yılında 18 yıldır sürdürdüğü şirketini kapatma kararı aldı.

Bambu eşyalar nasıl temizlenir? Yemekleri temizlemeyince izi kalıyor Kategorisi için haberler

Gonca Kocabaş Milliyet.com.tr -Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 2001 yılında mezun olan Burcu Bayülken, henüz üniversitenin üçüncü sınıfındayken kabin memuru olarak çalışmaya başladı. Beş yıl boyunca havada geçen bir kariyerin ardından kendi şirketini kurdu ve ikinci el bilgisayar alım satımıyla ticaret hayatına adım attı. İhalelere girerek perakende satış yapan Burcu, ekonomik koşulların küçük esnafı giderek daha fazla zorlaması üzerine 2023 yılında 18 yıldır sürdürdüğü şirketini kapatma kararı aldı.

Temizledikçe fatura düşüyor! Buzdolabında bekletip kullanın: Gıdalara zehir yayabilir Kategorisi için haberler

Gonca Kocabaş Milliyet.com.tr -Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 2001 yılında mezun olan Burcu Bayülken, henüz üniversitenin üçüncü sınıfındayken kabin memuru olarak çalışmaya başladı. Beş yıl boyunca havada geçen bir kariyerin ardından kendi şirketini kurdu ve ikinci el bilgisayar alım satımıyla ticaret hayatına adım attı. İhalelere girerek perakende satış yapan Burcu, ekonomik koşulların küçük esnafı giderek daha fazla zorlaması üzerine 2023 yılında 18 yıldır sürdürdüğü şirketini kapatma kararı aldı.

Osmanlıda kızaran domates neden yenmezdi? Günahkâr dediler, teker teker zehirledi Kategorisi için haberler

Derleyen: Betül Yasemin Kökbek Milliyet.com.tr -Mutfakların vazgeçilmez lezzetlerinden domates, kimi zaman kahvaltı sofralarını süslüyor kimi zaman yemekleri lezzetlendiriyor. Ancak şu sıralar evlerde kışlık tüketim için kavanozlara girmeyi bekleyen domatesler,bir zamanlar birçok kişinin korkarak kaçtığı, evinin kapısından bile içeri almadığı bir meyveydi. Şimdilerde masum ve lezzetli sayılan bu ürünün bir zamanlar sahip olduğu bu kötü şöhretin sebebi zehirli bir elma olarak görülmesiydi. İşte domatesin acı dolu hikâyesi!

Patlıcan keyfiniz kışın da sürsün! Soteleyip buzluğa atın, saniyeler içinde tükenen lezzet Kategorisi için haberler

Derleyen: Betül Yasemin Kökbek Milliyet.com.tr -Mutfakların vazgeçilmez lezzetlerinden domates, kimi zaman kahvaltı sofralarını süslüyor kimi zaman yemekleri lezzetlendiriyor. Ancak şu sıralar evlerde kışlık tüketim için kavanozlara girmeyi bekleyen domatesler,bir zamanlar birçok kişinin korkarak kaçtığı, evinin kapısından bile içeri almadığı bir meyveydi. Şimdilerde masum ve lezzetli sayılan bu ürünün bir zamanlar sahip olduğu bu kötü şöhretin sebebi zehirli bir elma olarak görülmesiydi. İşte domatesin acı dolu hikâyesi!