Toplam 1620 Haber Bulundu.

Koleksiyoncuların pusuda beklediği eski eşya! Elinde olan binlerce dolar kazanıyor Kategorisi için haberler

Betül Yasemin Kökbek Milliyet.com.tr - Sonbahara sayılı günler kala mutfaklarda kış hazırlıkları başladı. Domates sosları, sebzeler ve meyveler tek tek hazırlanıp derin donduruculardaki yerini almaya hazırlanıyor. Yeni mevsimin heyecanı sürerken akıllarda da birçok soru var: Hangi ürünler buzlukta saklanabilir, depolama süreleri nasıl ayarlanmalı, en sık yapılan hatalar neler? Organik Tarım Kontrolörü ve Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nden Gıda Yüksek Mühendisi Merve Atınç Saral, bu döneme özel pratik ve kritik bilgileri Milliyet.com.tr okurları için paylaştı.

Makinedeki kokuyu yok ediyor! Kabuklarını atın: Çamaşırlar sakız gibi olacak Kategorisi için haberler

Betül Yasemin Kökbek Milliyet.com.tr - Sonbahara sayılı günler kala mutfaklarda kış hazırlıkları başladı. Domates sosları, sebzeler ve meyveler tek tek hazırlanıp derin donduruculardaki yerini almaya hazırlanıyor. Yeni mevsimin heyecanı sürerken akıllarda da birçok soru var: Hangi ürünler buzlukta saklanabilir, depolama süreleri nasıl ayarlanmalı, en sık yapılan hatalar neler? Organik Tarım Kontrolörü ve Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nden Gıda Yüksek Mühendisi Merve Atınç Saral, bu döneme özel pratik ve kritik bilgileri Milliyet.com.tr okurları için paylaştı.

Deniz tuzu olmazsa olmaz! Şeftalideki zehir vücuda yayılıyor: Çayla demleyin Kategorisi için haberler

Betül Yasemin Kökbek Milliyet.com.tr - Sonbahara sayılı günler kala mutfaklarda kış hazırlıkları başladı. Domates sosları, sebzeler ve meyveler tek tek hazırlanıp derin donduruculardaki yerini almaya hazırlanıyor. Yeni mevsimin heyecanı sürerken akıllarda da birçok soru var: Hangi ürünler buzlukta saklanabilir, depolama süreleri nasıl ayarlanmalı, en sık yapılan hatalar neler? Organik Tarım Kontrolörü ve Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nden Gıda Yüksek Mühendisi Merve Atınç Saral, bu döneme özel pratik ve kritik bilgileri Milliyet.com.tr okurları için paylaştı.

Nehirdeki cesetleri çıkarıp yiyorlar! İnsanların ölmeye yattığı şehir: Kendime gelemedim Kategorisi için haberler

Gonca Kocabaş Milliyet.com.tr - Fransızca öğretmenliğinden mezun olan Kadriye Uysal Yahiaoui, şimdilerde özel bir şirkette çalışıyor ve 22 yaşından bu yana seyahat ediyor. Çocukluğunda babasıyla izlediği belgesellerde gördüğünden beri Hindistana gitmek hayaliydi. Varanasi’nin hem psikolojik anlamda, ölü yakımı ritüelleri, insan yiyen kabileleri gibi hem de hijyenik anlamda Hindistan’ın en zor şehri olduğunu bildiği için Varanasi şehrini 2. kez gittiği Hindistan seyahatine bırakmıştı. Ancak şehirde göreceklerinin, belgesellerden farklı olacağından haberi yoktu.

Görüntüsü korkutuyor, 600 yıldır sofrada! Çinin gizemli yumurtası: En iğrenç yiyecek Kategorisi için haberler

Betül Yasemin Kökbek Milliyet.com.tr - Sofraların olmazsa olmazı olan yumurta birçok tarifi hem sağlıklı hem de lezzetli bir hale getiriyor. Dünyanın dört bir yanında çeşit çeşit tüketilen yumurtanın belki de en ilginç versiyonu Çinde bulunuyor. Yüzyıllardır halk tarafından tüketilen yumurtanın görüntüsü ilk bakışta tatsız ve sanki çürümüş gibi görünüyor. Ancak bütün olumsuz özelliklerine rağmen afiyetle tüketiliyor. Pi dan adı verilen yüzyıl yumurtasının görünüşü kadar hikâyesi de ilginç.

Parça parça dağılmıyor, lavaşı ısıtmanın taktiği belli! Azıcık su sürün, tazecik yiyin Kategorisi için haberler

Betül Yasemin Kökbek Milliyet.com.tr - Sofraların olmazsa olmazı olan yumurta birçok tarifi hem sağlıklı hem de lezzetli bir hale getiriyor. Dünyanın dört bir yanında çeşit çeşit tüketilen yumurtanın belki de en ilginç versiyonu Çinde bulunuyor. Yüzyıllardır halk tarafından tüketilen yumurtanın görüntüsü ilk bakışta tatsız ve sanki çürümüş gibi görünüyor. Ancak bütün olumsuz özelliklerine rağmen afiyetle tüketiliyor. Pi dan adı verilen yüzyıl yumurtasının görünüşü kadar hikâyesi de ilginç.

Sonbaharın kurtarıcı tüyosu makinesinde! Dengeli gübre şart, çimler mis gibi Kategorisi için haberler

Betül Yasemin Kökbek Milliyet.com.tr - Sofraların olmazsa olmazı olan yumurta birçok tarifi hem sağlıklı hem de lezzetli bir hale getiriyor. Dünyanın dört bir yanında çeşit çeşit tüketilen yumurtanın belki de en ilginç versiyonu Çinde bulunuyor. Yüzyıllardır halk tarafından tüketilen yumurtanın görüntüsü ilk bakışta tatsız ve sanki çürümüş gibi görünüyor. Ancak bütün olumsuz özelliklerine rağmen afiyetle tüketiliyor. Pi dan adı verilen yüzyıl yumurtasının görünüşü kadar hikâyesi de ilginç.

Deterjan donuyor ama çamaşırlar temizlenmiyor! Rahatlık için tek mendil yeterli Kategorisi için haberler

Betül Yasemin Kökbek Milliyet.com.tr - Sofraların olmazsa olmazı olan yumurta birçok tarifi hem sağlıklı hem de lezzetli bir hale getiriyor. Dünyanın dört bir yanında çeşit çeşit tüketilen yumurtanın belki de en ilginç versiyonu Çinde bulunuyor. Yüzyıllardır halk tarafından tüketilen yumurtanın görüntüsü ilk bakışta tatsız ve sanki çürümüş gibi görünüyor. Ancak bütün olumsuz özelliklerine rağmen afiyetle tüketiliyor. Pi dan adı verilen yüzyıl yumurtasının görünüşü kadar hikâyesi de ilginç.

Bir bardak irmik-üzüm ikilisi harikalar yaratıyor! 8 dakikada hazırlanan yaz tatlısı Kategorisi için haberler

Betül Yasemin Kökbek Milliyet.com.tr - Sofraların olmazsa olmazı olan yumurta birçok tarifi hem sağlıklı hem de lezzetli bir hale getiriyor. Dünyanın dört bir yanında çeşit çeşit tüketilen yumurtanın belki de en ilginç versiyonu Çinde bulunuyor. Yüzyıllardır halk tarafından tüketilen yumurtanın görüntüsü ilk bakışta tatsız ve sanki çürümüş gibi görünüyor. Ancak bütün olumsuz özelliklerine rağmen afiyetle tüketiliyor. Pi dan adı verilen yüzyıl yumurtasının görünüşü kadar hikâyesi de ilginç.

Kilosu bin liralık incire evde lezzet dokunuşu! Nişasta serpip fırına koyan yaşadı Kategorisi için haberler

Betül Yasemin Kökbek Milliyet.com.tr - Sofraların olmazsa olmazı olan yumurta birçok tarifi hem sağlıklı hem de lezzetli bir hale getiriyor. Dünyanın dört bir yanında çeşit çeşit tüketilen yumurtanın belki de en ilginç versiyonu Çinde bulunuyor. Yüzyıllardır halk tarafından tüketilen yumurtanın görüntüsü ilk bakışta tatsız ve sanki çürümüş gibi görünüyor. Ancak bütün olumsuz özelliklerine rağmen afiyetle tüketiliyor. Pi dan adı verilen yüzyıl yumurtasının görünüşü kadar hikâyesi de ilginç.